Tråkig dag

Jag känner mig så deppig. Allt är bara svart. Inget roligt finns att göra sen jag blev av mig min katt. ooo bara deppa....



Sången till teatern passar ju bra till denna dag. är lite deppig i dag för värdertskull,men också för att min bok nyss har blivit refuserad ( mera uförligt i min andra blogg) och sedan känns dagen lite allmänt tråkig. Men jag ska försöka att inte hänga läpp. Jag har ju faktiskt rätt så mycket på gång nu. I helgen ska vi till farfar och fira hans syster som fyller 90 sedan ska vi skjussa Maria till flygplasten ( hon ska till Malta). Sedan är jag hemma nästa vecka en tid innan jag ska till Uppsala sjukhus för kontroll och sedan efter det blir det ju midsommar. Vet inte alls vad jag ska göra då men det kommer jag nog på. Sedan ska jag till Gotland med mamma. Ska bli mysigt att komma bort lite grann med henne som jag kanske inte kommer att träffa så ofta när jag sedan flyttar till Borås. Hoppas att jag kommer in bara men det börjar att kännas så.
Nej  nu ska jag  sluta att deppa.


Det gick bra! ;)

Hej! Ville bara säga att det gick bra på teatern i dag också. Riktigt kul var det att spela trollspel och jag lyckades höja rösten mer. Sedan efter teatern tog jag och två till från teatern en pizza och hade det mysigt.
Hela denna vecka har varit riktigt lyckad för min del. Dels för att det har varit så kul med att träna teater och för att jag har mått så bra också.  Hoppas att det förtsätter men tror jag nog.
Men jag ska snart sova. Godnatt.

Sommar?

Är det verkligen sommar när det regnar och haglar ute? Nåja , ner till teatern måste jag  i alla fall och hur vi ska klara av att spela pjäsen utomhus är en annan femma men det måste gå. I går föresten gick det väldigt bra. Bortsett från att jag måste höja rösten lite grann, ska tänka på det och verkligen försöka  idag istället så kommer det nog att gå bra. Kommer att sakna teatern senare men vi ska ju ha ett till uppträdande i august men det är ju långt kvar tills dess.
Regnet verkar ha lugnat ner sig nu samtidgt som jag skriver. Bra det. Då kanske det inte blir så hemskt. Nu regnar det bara lite smått men inte lika farligt. Men jag sticker nog vid tolv i alla fall så jag får tid på mig.

Det som gick extra bra var alltså att agera och komma i håg alla repilker plus att det kändes kul att stå på scen. Även om det inte var en riktig scen utan en gräsplan - men det kändes kul att uppträda och inte alls läskigt. Otroligt bra för första gången , men det kan bli ännu bättre.
Nej nu har jag inte tid att skriva här längre. Jag ska gå och borsta tänder så jag får en bra anderdräkt , sedan ska jag väl ta och kila dit. Ha det bra!

Tidig morgon

Jag vakande i dag 04.30 av en  hemsk mardrömm om att Muffi hade blivit biten av en massa ormar som hade bosatt sig i vår papperskorg i arbetsrummet. Det kände så verklig så det tog ett tag innan jag fattade att det var en dröm. I drömmen försökte jag att ta ner på slunaden på bätten genom att lägga på någon svala. Det ska man egentligen inte göra när det är giftormar eftersom det inte spelar så stor roll eftersom giftet kommer in i alla fall. Däremot ska man suga ur giftet , hålla honom lugn och sedan ringa till veterinären- något som stressad jag inte alls visste i drömmen utan fick panik och började till och med att hoppa på någon av ormarna. Felix försökte att bita omrarna och hoppade fram och tillbaka för att dishaera dem. Konstigt nog blev han aldrig biten :/.
Så efter denna dröm vakande jag och har haft svårt för att somna om. Lika bra det , tänkte jag för jag skulle ändå skicka lite mail. Har inte haft tillgång till datorn under den senaste tiden eftersom jag har haft fullt upp med teatern och dessutom så har min syster annars hålllt på med den. Men men det är bra för annars är jag ju bara beroende och det villl jag inte vara. Dessutom är det kul att ha syrran hemma innan hon sticker iväg till Malta!
Nej , nu börjar jag att känna mig trött igen. Jag ska ta lite varm mjölk och läsa lite så somnar jag säkert snart igen.


RSS 2.0