Piggare

I dag är jag piggare än tidigare. Jag var speciellt pigg i går och idag fungerar det väl men jag är skapligt pigg i alla fall. Vi hade prov i historia i dag. Det gick väl ok hoppas jag och jag hoppas verkligen att det blev så. Hade oroa mig så mycket för det men nu är det äntligen över! Känns så skönt!! :) Skönt också att inte vilja sova hela tiden.

Sömnbrist...

Denna vecka lider jag tydligen av sömnbrist. Jag trodde att jag var pigg när jag vakande i morse men nej jag var tröttare än någonsin och orkade inte plugga alls. Nu känner jag mig något piggare men jag får se hur länge jag orkar plugga. Det känns så dumt. Jag tror att lite av min förkylning sitter kvar eftersom jag känner mig så trött hela tiden. Nåja nu ska jag äta, sedan plugga en timme och sedan gå och lägga mig. Det är bara det att jag har haft svårt att somna på sistone. Hur ska det egentligen gå för mig på provet på tosdag om jag inte har sovit tillräckligt? Nåja jag försöker väl att ta en dag i taget. Hoppas att jag är piggare i morgon!


Filmer jag längtar efter....

Älskar filmer otroligt mycket. Har en väldigt varierande filmsmak men mest romatiskt och fantasy toppar min lista. Just nu lägntar jag efter tre filmer nämligen:
Harry Potter som englit denna trailer verkar bättre än någonsin. Däremot tycks den ha blivit flyttat till Juli eftersom USA vill det. Det är ändå USA som håller i filmbolaget som gör Harry Potter vilket verkar vara ganska så logisk att de bestämde att den skulle flyttas. Jag är väldigt beskvien på detta för jag har sett framemot den och så kommmer den inte för ens i sommar!!! Nåja får väl nöja mig med boken så länge... 

object width="425" height="344">

En annan film handlar om vampyrer.  Har aldrig hört talas om den förut men genom trailern verkar den väldigt  bra. Lyckligtvis går den filmen nu i november men dock inte i Ludvika :(



och den tredje filmen kommer från en favoritbok sedan en tid. Den handlar om bokfigurer som kommer till liv när en person med en gåva läser högt. Den skulle nog ha kommit i år men är precis som harry potter flyttad men bara till Januari.


Och sedan lägntar jag till uppfölajren av Guldkompassen som jag läst inte tycks komma. Något som gör mig väldigt beskviken, och hoppas att den inte är sant.
Det är lite konstigt faktiskt att enda sedan första Harry Potter filmen har fler och fler filmer av böcker gjorts. Det skulle verkligen vara kul om ens egna böcker också blev film:D

Lust, energi och förkylning...

Trots min förkylning och trötthet har jag mer lust än någonsin att skriva i dag. Jag har så mycket idéer och insperation och hoppas verkligen att jag orkar skriva ner dem. Jag har faktiskt under hela hösten vart min årliga förkylning har tagit vägen och nu kom den. Hoppas bara inte att den håller i sig lika länge som förra året. Det räcker med några dagar...
Nej nu ska jag sätta mig till rätt med datorn med ett kopp te och börja att göra det jag har velat göra hela dagen. Nämligen skriva!

Tar en paus

Hej där!
Jag har varit duktig i dag och setat i navet och hållit på med skolarbeten sedan halv tre och tar nu en liten paus. Egentligen får man inte hålla på med annat än skolarbeten här inne men det finns ju inga andra här som kan kolla mig så jag passar på. Jag tyckte inte att jag höll på sp mycket med skolan i går. Det blev istället en tur till kupolen där jag köpte jeans, skor och fix tillbaka min nylagade mobil. Känns kul att ha mobilen tillbaka. Har saknat den så. I morse låg jag i en halv timme och lyssnade på musik på den. Orkade verkligen inte gå upp. Men sedan kom jag upp i alla fall. I speglen upptäckte jag att håret så förskräckligt ut så det blev in i duschen vilket fick mig att vakna dirkert. Till frukost blev det havegryns gröt tilllagad i mikron och sedan var det dags att torka håret. Använde locktången så mitt hår blev lite vågigt också ;) Men trots att jag har klippt mig tar det tid att torka håret helt. Klockan tickade och jag var tuvngen att åka med pappa som skulle skjussa syrran också. Så jag kom till navet precis i tid. Bara en minut i halv var klockan när jag steg in. Vilken bra tamning! Jag såg på klockan och tänkte "jaha nu har jag alltså varit vaken i en timme , tänk vad jag har hunnit med". Ibland tror jag inte att man anar hur snabbt tiden går utan i en studen flyger den iväg och nästa sniglar den fram.
Att skriva detta inlägg tog sin lilla tid och jag ska nog ta och göra en till engelska uppgfit innan jag går hemmåt. Med den har jag gjort tre och har bara tre kvar på hela kursen (av tio totalt) så då är jag äntligen klar med det.
Jadu. Undra vad denna blogg kommer innehålla nästa år utan skolan? Ja det återstår att se...
ha det bra!

I morgon

I morgon har vi engelska. Vi ska ha besök av en person från england. ska bli väldigt intressant och kul. För
övrigt så har vi fått nya möbler i vardagsrummet. Härligt med lite varation. Har dock var lite trött och sur idag men det känna mycket bättre nu. Ska ta och sova! Godnatt

Vill inte sova

Konstigt. Jag är trött , det är sent men jag vill inte sova.Det känns mycket roligare att sitta framför datorn. Nåja jag ska försöka nu i alla fall! :)

Förvirring

Jag tror inte att jag njuter av vissa ögonblick längre. Jag är förvirrad på vem jag är. Trött och borta.
Energin till att plugga kommer och går. Med dåligt självförtroende försöker jag ta mig igenom uppgifterna. Längtar tillbaka till gymnasiet då jag var så duktig. Nej - jag behöver verkligen en paus!
Men förövrigt känns det rätt så ok . Stockholmsresan var rolig plus dansen med Matilda i lördags. :) så lite positivt i alla fall. Få se sedan om det blir bättre.

Super bra dag!!

I dag var det en superdag! Hemsidan tog sin fina form på webbdesignen, jag hittade rätt fakta till fördjupningen , datorn fungerar - och även sims :D och jag ska tydligen dansa med Matilda på Lördag!Längtar dit! Resten av dagen var också bra. I morgon blir det dags för stockholm. Vi ska på studiebesök och se på teater. Ska upp tidigt så det blir dags för sängen. God natt!

Kamera


Min nya kamera! Älskar den redan!! :D

RSS 2.0